Finbesök

Costa Rica

Mina favoriter på bild.

I stunden sitter jag på balkongen i lägenheten vi hyrt med min syster som har varit här. I en hel vecka! Saknar att umgås med mina systrar. I sommar kommer vi ha all tid tillsammans, spikat in saker som roadtrips och festivaler!

 

Mina dagar fångade på bild ovan. Förutom det jobbar jag hela dagarna och k0mmer hem i mörkret så jag går automatiskt till sängen. Skönt också för då vaknar jag tidigt och hinner göra något beroende på när jag ska till jobbet igen. Som imorse gick jag ner till stranden för en springtur, de stunderna är absolut guldvärda. Inte ofta jag hinner med det längre. Ska bättra mig på den fronten, vill också kunna stiga upp ännu tidigare för att kolla på soluppgången utan en ända människa omkring mig.

Dalia åkte imorse och jag är återigen ensam i Costa Rica. Vilket betyder tillbaka till vardagen. Har också hunnit flytta ut från mitt förra boende och ska hitta nytt nu. Står mellan 2 lägenheter, en långt bort från allt vilket hade varit så skönt och en mitt i smeten. Kan inte bestämma mig. Uppdaterar när jag fått allt på plats:)

Det är semana santa här i Costa Rica nu, vilket jag tror är samma sak som påsklov. Det betyder mycket på jobbet så ska springa dit nu. PURA VIDA